Virginska gymnasiet
Vecka 12
Grönsaksbiff med vitlöksdressing
Pasta Alfredo med kyckling
Ljummensallad
Tempura grönsaker
Citronfisk med rostad potatis
Ljummensallad
Dahlgryta
Pasta med köttfärssås
Ljummensallad
Frittata med fetaost & spenat
Wok med chili & lime
Ljummensallad
Quesadillas
Seitan kebab med wokgrönsaker & tillbehör
Vi vet att livsmedelsproduktionen gör stora klimatavtryck på vår planet. Därför väljer vi råvaror med omsorg, lagar maten från grunden med ett större utbud av det gröna köket. Vi väljer KRAV, ekologiskt och MSC, med omtanke om dig, djur, natur och kommande generationer, eftersom det som är hållbart för Dig också är hållbart för vår planet. Du kan hjälpa till genom att tänka på att äta upp maten du lägger på tallriken, tillsammans minskar vi miljöpåverkan, tillsammans gör vi skillnad.