Uppgårdskolan
Vecka 16
Lasagne al forno ( lasagne med köttfärs)
Lasagne Verona
Varje dag serveras salladsbuffé
Panerad sjömanstorsk serveras med kokt potatis, dillmajo och gröna ärter
Broccolibiff serveras med dillmajo och kokt potatis
Varje dag serveras salladsbuffé
Krämig potatissoppa, serveras med hembakat bröd, skivad ost och hummus
Grönärtsoppa serveras med aioli
Varje dag serveras salladsbuffé
VECKANS HUSMAN
Pyttipanna serveras med rödbetor och keso
Grönsakspytt serveras med rödbetor och keso
Varje dag serveras salladsbuffé
Kebabgryta serveras med kokt ris och vitlökssås
Falafel serveras med kokt ris och vitlökssås
Varje dag serveras salladsbuffé
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 32% av våra inköp i skolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat