Tullängsgymnasiet
Vecka 47
Pasta bolognese
Polentabites, aioli smaksatt med rostad vitlök serveras med hirs
Indisk dhal med morot & apelsin raita
Panerad sej, kokt potatis & örtsås
Röd pastapesto
Tandorikryddad kycklinggryta & stekt havreris
Majsbiff serveras med rostad smaksatt med ajvar
Pad thai med grönsaker & räkor
Thaisoppa med gröna linser
Lasagnette med krämig ostsås & soltorkadtomat
Rotsakspytt med rödbetor och rostad peparrotsmajo
Ribbolita
Vi lagar maten från grunden med råvaror vi valt med omsorg och för ett större utbud av det gröna köket. Vi väljer svenskt, helst lokalt och ekologiskt eftersom det som är hållbart för dig också är hållbart för vår planet. Du kan hjälpa till att minska dina klimatavtryck genom att äta upp maten du lägger på tallriken, tillsammans minskar vi vår miljöpåverkan, tillsammans gör vi stor skillnad.