Tappströmsskolan
Vecka 49
Köttbullar, gräddsås lingon och kokt potatis
Klimatsamart kålpudding med brunsås och lingon
I varmbuffén finns rostade grönsaker och bonusrätter
Salladsbuffé
Fisk med krispigt täcke, kokt potatis
Broccoligratäng med fetaost och citron
I varmbuffén finns rostade grönsaker och bonusrätter
Salladsbuffé
Husets soppor med mjukt bröd och pålägg
I varmbuffén finns rostade grönsaker och bonusrätter
Salladsbuffé
Kyckling i Currysås och ris
Vegocurry och ris
I varmbuffén finns rostade grönsaker och bonusrätter
Salladsbuffé
Lasagne
Vegetarisk lasagne med spenat och röda linser
I varmbuffén finns rostade grönsaker och bonusrätter
Salladsbuffé
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 32% av våra inköp i skolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat