Tångvallaskolan
Vecka 19
Pasta tricolore med pepprig auberginesås.
Pasta tricolore med pepprig auberginesås.
Elevens val – Ugnspannkaka med fläsk och rårörda lingon.
Ugnspannkaka med rostade rotfrukter och rårörda lingon.
Sejfilé-asian style. Kokosris, wokade grönsaker. Mums.
Vårrullar med kokosris och wokade grönsaker
Kristi himmelsfärdsdag
Lov- Ja, dåååååå (Lasagne för fritids/förskola)
Välkomna till Tångvallaskolans "Restaurang Badankan". Varje dag serveras en stor fräsch salladsbuffé, vegetariska varma rätter, hembakat surdegsbröd och Kravmärkt ekologisk mjölk. Vi är en Brons-certifierad restaurang vilket innebär att minst 30% av råvarorna vi använder i produktionen är ekologiska och 50% av dessa är Kravmärkta. Vid frågor ring oss gärna på telefon 040425575 Köksmästare Fredrik Nilsson Följ oss gärna på instagram för bilder och annat skoj Klicka här - @tangvallakoket