Tångvallaskolan
Vecka 3
Spagetti med köttfärssås
Spagetti veggonese
Pytt Bellman med rödbetor
Vegetarisk pytt Bellman
Chrunchig morotsfisk med vitt vin och grädde. Kokt potatis
Ärt- och morotsbiffar med vitvinssås och kokt potatis
Tiktok-kyckling "Noodle broadbeach"
Vegetariska cickenstripes i currysås med ris och ångad salladskål
Krämig tomatsoppa med risoni
Krämig tomatsoppa med risoni
Välkomna till Tångvallaskolans "Restaurang Badankan". Varje dag serveras en stor fräsch salladsbuffé, vegetariska varma rätter, hembakat surdegsbröd och Kravmärkt ekologisk mjölk. Vi är en Brons-certifierad restaurang vilket innebär att minst 30% av råvarorna vi använder i produktionen är ekologiska och 50% av dessa är Kravmärkta. Vid frågor ring oss gärna på telefon 040425575 Köksmästare Fredrik Nilsson Följ oss gärna på instagram för bilder och annat skoj Klicka här - @tangvallakoket