Strandskolan
Vecka 6
Pasta "Arribiata" (kryddig het tomatsås) serveras med Riven Ost
Dagens Pasta Sallad
Dagens Soppa
Guld Laxpanett Med Dillsås & Kokt Potatis
Ärt Nuggets Med Currydipp & Havreris
Svergie möter Grekland i den "Grekiska Älgfärslådan" Som Serveras Med Tzatziki & Bulgurpilaff
Kapten Stavros Mumsiga Moussaka
Grekisk Fetaost Sallad A´la Kefalonia
Gulärtsoppa Med Friterad Ostronskivling & Nybakad Skärgårdslimpa
Samt Kökets Övriga Lunch Alternativ Från Veckan Som Gått
Husets Pytt I Panna Med Inlagda Rödbetor
Bulgur Pytt Med Vitlökssås
Dagens Soppa: Ärtsoppa
Vi serverar alltid ekologisk mjölk och smör, knäckebröd. Vi serverar alltid minst 3 varma rätter varav 2 är alltid vegetariska. Vi använder alltid minst 50 % ekologisk råvaror men ofta mer. Vi har även alltid fler lunch alternativ när tillfälle ges. Vi Jobbar alltid Zero Waste vilket betyder att vi försöker återskapa och återanvända lunch som blir över. Vi arbetar ständigt och alltid med att minska matsvinnet i världen. Vi är en KRAV märkt skolrestaurang. Vi är en White Guide Junior Nominerad Skol restaurang för femte året i rad i flera olika kategorier som bland annat Årets Kock, Årets Skolrestaurang, Årets Gröna Kök, Årets Skolmaträtt, årets Hållbara skolrestaurang,
Nu är vi på Strandskolan KRAV-certifierade. KRAV-nummer: K202498235, KC-nummer:KC34347-30