Stenhamraskolan
Vecka 49
Pasta penne med sås på bacon, svartpeppar, gröna ärtor och ost
Paj på spenat och parmesan serveras med tomatsallad
Gröna bordet
Kyckling Tikka Masala serveras med gurkyoghurt och gult basmatiris
Falafel serveras med hummus och tabbouleh
Gröna bordet
Fiskgryta med sej och lax serveras med aioli och småpotatis
Rotfruktsgratäng med svamppytt, picklad lök
Gröna bordet
Tunnpannkaka serveras med keso och jordgubbssylt
Vegetarisk enchilada gratinerad med tomat
Gröna bordet
Hackebiff serveras med rödvinsås, chilibearnaise och krossad potatis
Fetaostbiff serveras med chilibearnaise och krossad potatis
Gröna bordet
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 32% av våra inköp i skolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat