Stamvägens förskola
Vecka 49
Pasta med tonfisksås toppas med riven parmesan
Vegetarisk tacopaj Serveras med salsadressing, rostad majs och guacamole
Pokébowl med nötfärs och ris Serveras med mango, riven morot, sojabönor, rödkål, picklad rödlök, gurka och koriander samt vitlöksdressing
Röd linsgryta med sötpotatis, lime och ingefära serveras med bulgur
Tunnbrödrulle med grillkorv och hemstompat potatismos, rostad lök och gurkmajonäs samt grönsaker
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 44% av våra inköp i förskolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat