Sanduddens skola
Vecka 49
Ekologisk pasta serveras med broccolisås och riven parmesan
Eko pasta med tomat, basilika, oregano och chili, serveras med parmesan
Dagens fisk med panko, örter, smörslungad ekologisk småpotatis och citronmajonnäs
Vego schnitzel
Kycklingcurry serveras med ekologisk ris
Vegocurry på färsk tofu serveras med ekologisk ris
Gulasch soppa på svensk ekologisk nötbog och smetana
Linssoppa med smetana
Ugnstekt frukostkorv, rostad ekologisk småpotatis och senapssås
Vegetarisk chorizo, rostad ekologisk potatis och senapssås
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 32% av våra inköp i skolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat