Ryssbygymnasiet
Vecka 9
Varje dag serveras ett vegetariskt alternativ samt en salladsbuffé
Pasta med kyckling, soltorkade tomater och basilika
Vegetariskt: Pasta med rostad rotselleri, soltorkade tomater och basilika
Kväll: Svensk moussaka
Potatis och purjolökssoppa, hembakt bröd, inkokt päron med kolasås och vaniljglass
Kväll: Fiskgratäng med dill och duschesses
Rimmad oxbringa med pepparrotssås, rostade rotsaker
Vegetariskt: Panko och chilistekta champinjoner med rostade rotsaker
Kväll: Gratinerad kyckling i sås med ris
Stekt falukorv med stuvade makaroner, senap
Vegetariskt: biffar på zucchini och vita bönor
Kväll: Ost och skinkpaj med vitkålssallad
Viltfärsbiffar med champinjonsås
Vi finns på instagram! In och följ oss i vårt dagliga arbete på kostavdelningen i Ljungby. Klicka här!
Vi reserverar oss för ändringar i menyn p.g.a rådande situation.