Rudbecksgymnasiet
Vecka 3
Mac n´cheese med crunch
Tacokryddat hirsfräs med grönsaker & ärtprotein, serveras med vitlöksdressing
Stekt panerad aubergine toppad med fetaost, buljongkokt bulgur och tomatsås
MSC märkt sej i vitvinssås toppad med blåmusslor & dill, kokt potatis
Majsplättar med jalapenomajonnäs och cous cous
Röd currygryta med kokosgrädde & grönsaker
Korvstroganoff med havreris
Ostomelett
Restaurangens val
Okonomiyaki med kålsallad, sojasirap & chilimajonnäs
Chili- & limebakad MSC märkt sej med basmatiris
Blomkålsgratäng toppad med rökigt ärtprotein
Asiatisk nudelsoppa
Broccolisoppa
Pastasallad, nybakat bröd, spread & shot
Välkommen till Rudbecks restaurang & café! Vi vet att livsmedelsproduktionen gör stora klimatavtryck på vår planet. Därför väljer vi råvaror med omsorg, lagar maten från grunden med ett större utbud av det gröna köket. Vi väljer KRAV, ekologiskt och MSC, med omtanke om dig, djur, natur och kommande generationer, eftersom det som är hållbart för Dig också är hållbart för vår planet. Du kan hjälpa till genom att tänka på att äta upp maten du lägger på tallriken, tillsammans minskar vi miljöpåverkan, tillsammans gör vi skillnad.