Rudbecksgymnasiet
Vecka 47
Pasta pesto toppad med frön och rödlök
Kokoscurry med vitkål, broccoli, lök & kikärter
Tacopaj toppad med picklad rödlök och nachochips
Citronfisk med kokt potatis
Rotfruktspytt med äggrullar & rödbetor
Morotsstroganoff med havreris
Pasta med curry, grönsaker och kyckling
Bakad potatis med paprika - och fetaoströra
Okonomiyaki toppad med morot, vitkål & sojasirap
Teriyaki bakad sejrygg med basmatiris och vitlöksdressing
Krämig tomatsoppa toppad med frön
Ärtsoppa
Pastasallad, nybakat bröd, spread & shot
Välkommen till Rudbecks restaurang & café! Vi vet att livsmedelsproduktionen gör stora klimatavtryck på vår planet. Därför väljer vi råvaror med omsorg, lagar maten från grunden med ett större utbud av det gröna köket. Vi väljer KRAV, ekologiskt och MSC, med omtanke om dig, djur, natur och kommande generationer, eftersom det som är hållbart för Dig också är hållbart för vår planet. Du kan hjälpa till genom att tänka på att äta upp maten du lägger på tallriken, tillsammans minskar vi miljöpåverkan, tillsammans gör vi skillnad.