Rönnbyskolan
Vecka 3
Krämig kycklingpasta med ost och broccoli
Soja- & dillstekt blomkål med potatismos
Ströbrödsbakad sejrygg med vitlöks- & persiljesmör och rostade rotfrukter
Pilaffris med grönsaker och dhal (indisk linsgryta)
Köttgryta med morötter, svamp och rosmarin
Potatis- & paprikaomelett i ugn
Nudelsoppa med grönsaker och kyckling
Hembakt bröd & grönärtsröra
Pasta med citronstekta champinjoner, savoykål och grana padano
Kebab-ish med bulgur och tomatsalsa
Vegetarisk moussaka
Maten som lagas på rönnbyskolan är så långt som möjligt lagad på skolan, från grunden. Förutom maten serverar vi en salladsbuffé bestående av vad säsongen kan erbjuda för tillfället. Det finns nästan alltid en tredje rätt förutom vad som står på dagen. Knäckebröd och smörgåsmargarin finns alltid, ofta spreads som komplement till. Till maten kan man dricka mjölk eller vatten. Smaklig Måltid!