Rindö förskola
Vecka 3
Korvstroganoff med Vaxholmsris
Mellanmål: Yoghurt med flingor och knäckebröd med bordsmargarin
Sejcrispie med remouladsås samt kokt potatis
Mellanmål: Hembakat bröd med pålägg, bordsmargarin och mjölk
Pasta med köttfärssås
Mellanmål: Smoothie med knäckebröd och bordsmargarin
Potatis & purjolökssoppa med hembakat bröd
Mellanmål: Havregrynsgröt med äppelmos, knäckebröd med bordsmargarin samt mjölk
Fläskbog á la medelhavet samt kokt potatis
Mellanmål: Blandat från veckans servering
Med reservation för ev. förändringar av menyn. Till varje lunch serveras EKO mjölk/vatten, bröd och smör samt en salladsbuffé anpassad efter årstid och dagens måltid. SMAKLIG MÅLTID! Vad gör vi på Måltidsenheten för att minska klimatavtrycket? Vaxholmsris är ett bra exempel, som består av lika delar matvete, havreris och vanligt ris. Läs mer om svenskt havreris, se länk: https://fransverige.se/aktuellt/svenskt-havreris-ett-utmarkt-alternativ-till-ris/