Regnbågens förskola
Vecka 13
Köttbullar (kyckling) i tomatsås med ris & morötter
Pasta med tonfisk och citronsås & kokta grönsaker
Påsklunch med drumsticks, brunsås, potatis & grönsaksstavar
Till mellis: fruktsallad & vispad grädde
Grön ärtsoppa & nybakat bröd
STÄNGT- Glad Påsk!!
Vi i köket på Solrosens förskola följer stadens mål, att använda livsmedel som är ekologiska i hög utsträckning samt ta hänsyn till Co2-värde. Så långt vi kan handlar vi ekologiska varor, allt från frukt och grönt till mejeri och en hel del annat. Frekvensen på att servera kött har minskat som ni säkert har märkt. Detta är för att minska klimatpåverkan och säkra våra barns framtid. Har ni några funderingar eller frågor så hör mer än gärna av er till oss i köket på Solrosens förskola. 042-106455 anna.markholm@helsingborg.se