Ödenäs förskola
Vecka 19
Frukost: Havregrynsgröt med äppelmos serveras med mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt: Fiskbullar i kökets dillsås med kokt potatis och varm grönsak
Mellanmål: Äggsmörgås på mjukt bröd, kaviar, 1 sorts pålägg, mjölk, hårt bröd, grönsak, frukt
Frukost: Yoghurt serveras med flingor/müsli samt sylt, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt: Tacokryddad nötfärs, gräddfil, salsa, riven ost, tortillabröd, nachos, majs, sallad, tomat, gurka
Mellanmål: Mjölk, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak och frukt
Frukost: Mannagrynsgröt med äppelmos serveras med mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt: Vitlöksdoftande kycklingsås, pasta, varm grönsak
Mellanmål: Filmjölk, mjölk, cornflakes, sylt, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak, frukt
Kristi Himmelfärdsdag
Frukost: Grahamsgröt serveras med äppelmos mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt: Laxfilé med örttäcke serveras med dillmajonnäs, kokt potatis och ärtor
Mellanmål: Mjölk, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak och frukt
All pasta, kyckling och köttfärs som serveras är svensk. Potatisen är närproducerad och kommer från Svartemaden. Varje dag serveras även hårt bröd, bordsmargarin, sallad, grönsaker, mjölk och vatten.