Nils Holgerssongymnasiet
Vecka 3
LUNCH: Pasta med ost och skinksås
LUNCH: Pasta med spenatsås
KVÄLLSMAT:Pytt i panna med rödbetor och stekt ägg
LUNCH: Panerad torsk med remouladsås, kokt potatis och citron
LUNCH: Grönsaksbiff med remouladsås, kokt potatis och citron
KVÄLLSMAT: Kyckling Teriyaki med ris
LUNCH: Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis och inlagd gurka
LUNCH: Limpa med gräddsås kokt potatis och inlagd gurka
KVÄLLSMAT: Falukorv med potatismos
LUNCH: Krämig tomatsoppa med pasta och hembakat bröd
LUNCH: Sparrissoppa med hembakat bröd
KVÄLLSMAT: Cevapcici med klyftpotatis
LUNCH: Kyckling drumsticks med ris och tzatziki
LUNCH: Broccolibiff med ris och tzatziki
Trevlig helg!
Det serveras dagligen ett animaliskt och ett lakto-ovo vegetariskt lunchalternativ samt säsongsanpassad salladsbuffé, hårt bröd, mjölk och vatten. Alla skolrestauranger utesluter nötter, mandel och sesam i maten som serveras. Smaklig måltid!