Nästegårdsskolan
Vecka 4
Pasta med skinksås
Blomkålsgratäng
Kokt fisk med äggsås serveras med kokt potatis
Rödbetsbiffar
Ugnsfärs med brunsås serveras med kokt potatis
Savoykålspudding
Gulaschsoppa med nybakat bröd
Gulaschsoppa på det goda gröna
Quorngryta med couscous
Följ oss gärna på Insta nastegardsskolankok Vi arbetar aktivt med matsvinnet och vädjar till dig att äta upp det du lagt till dig på din tallrik. Tillsammans gör vi skillnad, för vår miljö! Livsmedelsproduktionen har stor påverkan och gör stora klimatavtryck på vår planet. Därför väljer vi våra råvaror med omsorg. Mycket är närproducerat, vår potatis kommer från Svartemadens Potatis och kål från vedum. Vi köper svenskt kött. Ägg kommer från Ulfstorps gård utanför Levene. Mjölkprodukterna vi serverar är ekologiska. Med omtanke om dig, djur, natur och kommande generationer. Det som är hållbart för klimatet är också hållbart för dig!