Möllarps förskola
Vecka 16
Frukost: Bröd, pålägg, fil/gröt, grönsaker/frukt och mjölk
Lunch 1: Sprödbakad fisk, serveras med remouladsås och potatis alt. matvete
Lunch 2: Kökets egengjorda morotsbiffar alt. morotsboll, serveras med remouladsås och potatis alt. matvete
Mellanmål: Fil, flingor, smörgås, pålägg, grönsaker/frukt och mjölk
Frukost: Bröd, pålägg, fil/gröt, grönsaker/frukt och mjölk
Lunch 1: Ugnsbakad falukorv, serveras med potatismos
Lunch 2: Ugnsbakad sojakorv, serveras med potatismos
Mellanmål: Kokt ägg, kaviar, smörgås, pålägg, grönsaker/frukt och mjölk
Frukost: Bröd, pålägg, fil/gröt, grönsaker/frukt och mjölk
Lunch 1: Kökets val
Lunch 2: Kökets val
Mellanmål: Fil, flingor, smörgås, pålägg, grönsaker/frukt och mjölk
Temadag Världens mat
Frukost: Bröd, pålägg, fil/gröt, grönsaker/frukt och mjölk
Lunch 1: Kabsa (kryddigt orientaliskt ris), serveras med kyckling
Lunch 2: Indisk gryta med kokos och morot, serveras med ris
Mellanmål: Tillagat mellis, knäckebröd, pålägg, frukt och mjölk
Frukost: Bröd, pålägg, fil/gröt, ägg, smoothie, grönsaker/frukt och mjölk
Lunch 1: Helstekt kotlett, serveras med brunsås och potatis alt. bulgur
Lunch 2: Morot- och potatis fritters, serveras med potatis alt. bulgur och chilimajjo
Mellanmål: Smoothie, smörgås, pålägg, grönsaker/frukt och mjölk