Långbrodalsskolan
Vecka 43
Sojafärsgryta med bönor, tomat och örter. Serveras med ekologiskt basmatiris
Mellis: Nyckelhålsmärkt mjukt bröd med blandade pålägg och mjölk samt frukt
Sprödbakad laxfilé med kall örtsås, citron och kokt potatis
Bönbiff med fetaost och soltorkade tomat. Serveras med kall örtsås och kokt potatis
Mellis: Havregrynsgröt med äpplekompott samt frukt
Raggmunk med stekt rimmat fläsk/qourn, purjolök och rårörda lingon
Blodpudding med stekt rimmat fläsk/qourn, purjolök och rårörda lingon
Mellis: Nyckelhålsmärkt mjukt bröd med blandade pålägg och mjölk samt frukt
Pannbiff med rödlöksky, svart vinbärsgelé och kokt potatis
Biff på majs- och vita bönor med grönsakssås och kokt potatis
Mellis: Bäryoghurt med rågkuddar samt frukt
PASTANS DAG!
Pasta med krämig vegetarisk sojafärssås med spenat och rostad vitlök
Indisk Linssoppa
Mellis: Pannkaka med sylt och blandad frukt