Krusboda skola
Vecka 17
Broccoli- och blomkålsgratäng
Provencalsk aubergine- och potatisgratäng - serveras med pistou (olivolja och örter)
Marockansk kycklinggryta (aprikoser, kikärtor och spiskummin) - serveras med bulgur och myntayoghurt
Matlådans vegobullar i tomatsås
Färslimpa 50/50 (färs både från skogen och hagen) - serveras med ramslöksgräddsås, rostade rotfrukter och potatis
Couscous- och olivbiffar - serveras med fetaoströra
Pasta med tomatsås och pesto
Pasta med zucchini, fänkål och rostad vitlök
Önskefredag åk 2: Tacos
Veckans soppa: Grön löksoppa med örter
Veckans varma grönsak: Broccoli
Matsedeln följer de fastställda riktlinjerna. Med reservation att ändringar av maten kan förekomma.
Nu är vi på Krusbodaskola KRAV-certifierade. KRAV-nummer: K202498223, KC-nummer: KC34347-13