Krusboda skola
Vecka 3
Ugnstekt nötkorv - serveras med potatismos
Sojakorv med ugnsrostad spetskål och balsamico
Broccolisoppa med potatis - serveras med nybakat och pålägg
Indisk morotssoppa (kokos och curry)
Bojabääs (sej, räkor, fänkål, tomat) - serveras med kok potät å kryddig gräddfilssås
Tjakktjokka (aubergine. paprika, tomat, ägg)
Pasta med KRAV-märkt nötfärs/baljväxter i tomatsås
Pasta med bönor/linser i tomatsås
Honung- och timjanstekt vildsvinsstek - serveras med beamajo och rostad potatis
Ugnsbakad blomkål med västerbottenost och krutonger
Veckans varma grönsak: Vitlöksstekt aubergine
Veckans soppa: Blomkålssoppa
Maten i skola och förskola ska främja framtida bra matvanor. Matsedeln följer de fastställda riktlinjerna. Med reservation att ändringar av maten kan förekomma.
Nu är vi på Krusbodaskola KRAV-certifierade. KRAV-nummer: K202498223, KC-nummer: KC34347-13