Karolinska gymnasiet
Vecka 49
Pastasås med champinjoner dijonsenap och dragon
Pasta Alfredo med stekta grönsaker
Till det serverar vi spaghetti
Tomat och blomkålspanna
Isterband
Hermans potatisgratäng
Till det serverar vi persiljestuvad potatis rödbetor och potatis
Kikärt och jalapenobiff
Potatisbullar
Fisk björkeby
Till det serverar vi egen potatis lingonsylt och en kallsås med dill
Broccolisoppa
Pasulj (balkan inspirerad linssoppa)
Kålsoppa
Till det serverar vi egen bakat bröd med spreads
Tikka masala
Blomkåls tikka
Till det serverar vi Ris
Vi vet att livsmedelsproduktionen gör stora klimatavtryck på vår planet. Därför väljer vi råvaror med omsorg, lagar maten från grunden med ett större utbud av det gröna köket. Vi väljer KRAV, ekologiskt och MSC, med omtanke om dig, djur, natur och kommande generationer, eftersom det som är hållbart för Dig också är hållbart för vår planet. Du kan hjälpa till genom att tänka på att äta upp maten du lägger på tallriken, tillsammans minskar vi miljöpåverkan, tillsammans gör vi skillnad.