Karolinska gymnasiet
Vecka 3
Indisk kikärtsgryta
Italiensk vegetarisk korvgryta
Italiensk korvgryta
Till det serverar vi Pasta fusilli och bulgur
Polenta sticks
Lyxig saffranssås
Tomat och basilika sås
Till det serverar vi stekta grönsaker sweet chilisås och spaghetti
Chili con carne
Potatis omelett med paprika spenat och fetaost
Chili sin carne
Till det serverar vi ris och quinoa
Fiskpudding
rödkokos curry med oumph
Vitkålspaj
Till det serverar vi skirat smör potatis och bulgur
Kebabish
Taco kryddad tortillagratäng
Till det serverar vi grönsaker bröd och en kebabdressing
Vi vet att livsmedelsproduktionen gör stora klimatavtryck på vår planet. Därför väljer vi råvaror med omsorg, lagar maten från grunden med ett större utbud av det gröna köket. Vi väljer KRAV, ekologiskt och MSC, med omtanke om dig, djur, natur och kommande generationer, eftersom det som är hållbart för Dig också är hållbart för vår planet. Du kan hjälpa till genom att tänka på att äta upp maten du lägger på tallriken, tillsammans minskar vi miljöpåverkan, tillsammans gör vi skillnad.