Karolinska gymnasiet
Vecka 47
Pastagratäng med ajvar
Nacopanerad fisk
Till det serverar vi ris och sweetchilidressing
Vegansk stekkorv
Broccoli och ost fylldpaprika
korv
Till det serverar vi makaroner och vitlöksdressing
Currydoftande linssoppa
Spenatsoppa
Minestronesoppa
Till det serverar vi nybakat bröd och spreads
Sötsur grönsaksgryta
Fiskburgare
Höstgryta
Till det serverar vi potatis och saffransaioli
Raggmunk
Kryddig pasta med korv fräs
Till det serverar vi lingonsylt
Vi vet att livsmedelsproduktionen gör stora klimatavtryck på vår planet. Därför väljer vi råvaror med omsorg, lagar maten från grunden med ett större utbud av det gröna köket. Vi väljer KRAV, ekologiskt och MSC, med omtanke om dig, djur, natur och kommande generationer, eftersom det som är hållbart för Dig också är hållbart för vår planet. Du kan hjälpa till genom att tänka på att äta upp maten du lägger på tallriken, tillsammans minskar vi miljöpåverkan, tillsammans gör vi skillnad.