Johan Skytteskolan
Vecka 49
ÅK F-9
Korvstroganoff serveras med ris
Vegetarisk korvstroganoff serveras med ris
Mellanmål: Kokt ägg, kaviar. Hårt/mjukt bröd, frukt och mjölk
ÅK F-9
Sprödbakad sejfilé serveras med kokt potatis och tartarsås, citron
Vegetariskt: Broccolibiff serveras med couscous och krämig vitlökssås
Mellanmål: Fil och flingor med bär och frukt. Hårt bröd med pålägg, grönsaker och frukt
ÅK F-9
Pulled pork med bröd och schyssta tillbehör
Vegetariskt: Pulled oumph med bröd och schyssta tillbehör
Mellanmål: Hårt/ mjukt bröd med pålägg, grönsaker, frukt och mjölk
ÅK F-9
Dagens soppa och Pannkakor med syltbuffé
Mellanmål: Risgrynsgröt med kanel och socker. Hårt bröd med pålägg och frukt
ÅK F-9
Nobellunch
Grillad kyckling filé serveras med potatiskrocketter och bearnaisesås, grönsallad med körsbärstomater ,hallon mousse
Vegetarisk alt, Quornfilé serveras med potatiskrocketter och bearnaisesås ,grönsallad med körsbärstomater, hallon mousses
Mellanmål: Hårt/mjukt bröd med pålägg, grönsaker, frukt och mjölk