Ingareds röda förskola
Vecka 16
Frukost: Havregrynsgröt med äppelmos serveras med mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt: Pytt i panna med rödbetor
Mellanmål: Filmjölk, musli, mjölk sylt, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak och frukt
Frukost:Yoghurt serveras med flingor/müsli samt sylt, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt:Kycklingbullar med kokt potatis och brunsås och varm grönsak
Mellanmål: Mjölk, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak och frukt
Frukost: Mannagrynsgröt med äppelmos serveras med mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt: Laxfärssås med tomat serveras med pasta, varm grönsak
Mellanmål:Yoghurt, mjölk, sylt, flingor, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak, frukt
Frukost: Mjölk med mjukt och hårt bröd, kokt ägg och kaviar, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt: Broccolisoppa, mjukt bröd och pålägg
Mellanmål: Köttbullemacka på mjukt bröd serveras med mjölk, hårt bröd, en sorts pålägg, grönsak, frukt
Frukost: Grahamsgröt serveras med äppelmos mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt:Vegetarisk burgare med bröd, ost, dressing, sallad, tomat, gurka, ketchup, senap och klyftpotatis
Mellanmål: Mjölk, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak och frukt
All pasta, kyckling och köttfärs som serveras är svensk. Potatisen är närproducerad och kommer från Svartemaden. Varje dag serveras även hårt bröd, bordsmargarin, sallad, grönsaker, mjölk och vatten.