Gustav Adolfsskolan
Vecka 16
Kökets gröna: Rotfruktspytt med rödbetor
Kökets rätt: Pytt i panna med rödbetor
Kökets gröna: Sojafärsbullar med kokt potatis och brunsås och varm grönsak
Kökets rätt:Kycklingbullar med kokt potatis och brunsås och varm grönsak
Kökets rätt 2:Kåldolmar serveras med kokt potatis och brunsås och varm grönsak
Kökets gröna: Krämig pastasås med stripes serveras med pasta och varm grönsak
Kökets rätt: Laxfärssås med tomat serveras med pasta, varm grönsak
Kökets gröna: Blomkålssoppa, mjukt bröd och pålägg
Kökets rätt: Broccolisoppa, mjukt bröd och pålägg
Kökets rätt 2: Krämig pumpasoppa, mjukt bröd, pålägg
Kökets gröna: Ratattouillegryta med gröna linser serveras med klyftpotatis
Kökets rätt:Vegetarisk burgare med bröd, ost, dressing, sallad, tomat, gurka, rå lök, ketchup, senap och klyftpotatis
All pasta, kyckling och köttfärs som serveras är svensk. Potatisen är närproducerad och kommer från Svartemaden. Varje dag serveras även hårt bröd, bordsmargarin, sallad, grönsaker, mjölk och vatten.
För att få mer information om måltiderna gå in på koketbysodexo.se eller KLICKA HÄR!