Fornuddens skola
Vecka 37
Morotsbollar med limedipp och persiljekryddad bulgur
Falafel med vitlökssås och persiljekryddad bulgur
Rotfruktsmedaljong med örtdipp och persiljekryddad bulgur
Veckans soppa: Potatis och Purjolök
Panerad fisk med skagenröra och kokt färsk potatis
Vårrullar med sweetchili med purjolök
Veckans soppa: Potatis och Purjolök
Pasta med pestosås
Pasta Ratatouille
Veckans soppa: Potatis och Purjolök
Tacos med tortilla och tillbehör
Vegtacos
Veckans soppa: Potatis och Purjolök
Ugnsbakad fläskkarré med pepparsås och rostad potatis
Parmesan panerad zucchini med basilikadipp
Veckans soppa: Potatis och Purjolök
Här på Fornuddens Nya skolkök gillar vi att laga mat från grunden som är både god och näringsrik till våra gäster. Säsongsbetonat sallads/tillbehörs bord. Minst 50% ekologiska råvaror, svenskt kött. Ändringar kan ske på menyn.
Nu är vi på Fornuddens skola KRAV-certifierade. KRAV-nummer: K202498213, KC-nummer: KC34347-9