Färentuna skola
Vecka 49
Pasta med kyckling och Matricana- tomat, vitlök och svartpeppar
Asiatisk chili med shiitakesvamp, ingefära och söt soja serveras med ris
Panerad sejfilé med kokt potatis serveras med skagenröra
Cremé ninion med pepparrotskräm
Vego nuggets med dippsåser och ris
Canneloni med spenat och ricotta
Ugnsrostad korv med rotfrukter och tomatsalsa
Broccolibollar med sweetchili yoghurt
Hamburgare med goa tillbehör serveras med rostad potatis och coleslow
Vegoburgare på anammafärs
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 32% av våra inköp i skolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat