Alströmergymnasiet
Vecka 17
Kökets Gröna:Linsbiff med sojafärs, kökets bearnaise och rostad potatis
Kökets Val: Färsbiff, kökets bearnaise och rostad potatis
Kökets Gröna: Zucchiniplättar med keso och örter samt picklade morötter
Kökets Val: Pad thai gjord på kyckling
Kökets Gröna: Vegetarisk gryta
Kökets Val: Fisk i het tomatbuljong med asiatisk klick
Kökets Gröna: Blomkålssoppa med örtolja och rostade solroskärnor, mjukt bröd och ost
Kökets Val: Färs och potatissoppa, mjukt bröd, ost och hummus
Kökets Gröna: Pannkakor serveras med sylt
Kökets Val: Fläskpannkaka serveras med vitkålslingon och sylt
All pasta, kyckling och köttfärs som serveras är svensk. Potatisen är närproducerad och kommer från Svartemaden. Varje dag serveras även hårt bröd, bordsmargarin, sallad, grönsaker, mjölk och vatten.