Ingareds röda förskola
Vecka 25
Frukost:Havregrynsgröt med äppelmos serveras med mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt: Köttbullar med pasta och ketchup
Mellanmål: Äggsmörgås på mjukt bröd, kaviar, 1 sorts pålägg, mjölk, hårt bröd, grönsak, frukt
Frukost:Yoghurt serveras med flingor/müsli samt sylt, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt: Fiskpanett med kall örtsås med kokt potatis och ugnsrostad grönsak
Mellanmål: Mjölk, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak och frukt
Frukost:Mannagrynsgröt med äppelmos serveras med mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt: Midsommarbuffé Kalkon, köttbullar, potatis, grönsallad, p.p bröd, frukt och glass
Mellanmål: Filmjölk, mjölk, cornflakes, sylt, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak, frukt
Frukost:Mjölk med mjukt och hårt bröd, kokt ägg och kaviar, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt: Kyckling i currysås med ris
Mellanmål: 2 styck pannkakor, mjölk, hårt bröd, grönsak och frukt, sylt
Midsommarafton
All pasta, kyckling och köttfärs som serveras är svensk. Potatisen är närproducerad och kommer från Svartemaden. Varje dag serveras även hårt bröd, bordsmargarin, sallad, grönsaker, mjölk och vatten.