Träkvistaskolan
Vecka 16
Köttbullar med hemlagat potatismos, brunsås,lingonsylt och inlagd gurka
Vegobullar med hemlagat potatismos,brunsås,lingonsylt och inlagd gurka
Salladsbuffe
Fiskgratäng med soltorkad tomat och färsk basilika serveras med bulgur
Rödbetsbiffar med fetaostkräm serveras med bulgur
Salladsbuffe
Pasta pomodoro-tomatsås med smulad fetaost
Ugnsomelette med ost och spenat
Salladsbuffe
Broccolisoppa med mjukt bröd och pålägg
Champinjonsoppa med mjukt bröd och pålägg
Salladsbuffe
Kebabgryta med basmatiris och vitlöksyogurth
Tacopaj på vegofärs
Salladsbuffe
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 32% av våra inköp i skolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat