Tångvallaskolan
Vecka 17
Pasta penne med ratatouille och parmesan
Pasta penne med ratatouille och parmesan
Kycklingfilé i currysås med ris.
Vegetariska stripes i currysås med ris.
Elevens val- Panerad fiskfilé med remouladsås och kokt potatis.
Elevens val- Panerad vegetarisk schnitzel med remouladsås och kokt potatis.
Elevens val igen- Kycklingkebab med tortillasbröd, vitlökssås och klyftpotatis.
Vegetarisk tacofärs med tortillas och vitlökssås. Klyftpotatis
Broccolisoppa med potatis.
Broccolisoppa med potatis.
Välkomna till Tångvallaskolans "Restaurang Badankan". Varje dag serveras en stor fräsch salladsbuffé, vegetariska varma rätter, hembakat surdegsbröd och Kravmärkt ekologisk mjölk. Vi är en Brons-certifierad restaurang vilket innebär att minst 30% av råvarorna vi använder i produktionen är ekologiska och 50% av dessa är Kravmärkta. Vid frågor ring oss gärna på telefon 040425575 Köksmästare Fredrik Nilsson Följ oss gärna på instagram för bilder och annat skoj Klicka här - @tangvallakoket