Stenhamraskolan
Vecka 16
Spagetti med kyckling, bacon, vitlök i tomatgräddsås
Spagetti med champinjoner, vitlök i tomatgräddsås
Gröna bordet
Raggmunk serveras med stekt fläsk och lingon
Ekologisk vegetarisk vårrulle serveras med ris och chilisås
Gröna Bordet
Sprödbakad sej serveras med kall örtagårdsås och kokt potatis
Ostpaj toppad med tångkaviar och rödlök
Gröna Bordet
Lasagne al forno på växtfärs serveras med riven grana padano
Bakade betor gratinerade med fetaost, solrosfrön och honung
Gröna Bordet
Hamburgare med goda tillbehör
Vegetarisk hamburgare med goda tillbehör
Gröna Bordet
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 32% av våra inköp i skolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat