Knalleborgs förskola
Vecka 13
Pasta med krämig ost- och skinksås
Pasta med krämig ost- och quorn sås
Mellanmål: yoghurt (eko), flingor, skivad banan (eko)
Vegetarisk lasagne
Mellanmål: mjuk bröd, höns skivad, ost,klyftor apelsin
Påsk lunch
Mellanmål: önska barn : våfflor med Trädgårdsbärssylt och vispgrädde
Vegetarisk soppa med hem backa bröd och steka grönsaker
Mellanmål: mjuk bröd, ost, höns skivad, grönsaker, frukt
Långfredag
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött som kommer från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 44% av våra inköp i förskolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat