Gräsåkers förskola
Vecka 16
Blodpudding, lingonsylt & keso
Mellis: Yoghurt & havreringar, frukt
Tonfisksås & pasta
Mellis: Mjölk, smörgås, pålägg och grönsak
Chili sin carne, bulgur & vitlökssås
Mellis: Mjölk, smörgås, pålägg och frukt
Curry och kycklingsoppa & bröd
Mellis: Pannkaka med äppelkompott
Husets vegobowl med jasminris & tillbehör
Mellis: Mjölk, smörgås, pålägg och grönsak
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött som kommer från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 44% av våra inköp i förskolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat