Fasanens förskola
Vecka 19
Frukost: Filmjölk med flingor, smörgås med pålägg och grönsak
Lunch: Ärtnuggets med ris, rhode islandsås och grönsaker
Mellanmål: Smörgås med pålägg
Frukost: Mannagrynsgröt med sylt, smörgås med pålägg och grönsak
Lunch: Fisk Bordelaise, kokt potatis och grönsaker
Mellanmål: Filmjölk med flingor, knäckebröd, mjukost och frukt
Frukost: Filmjölk med flingor, smörgås med pålägg och grönsak
Lunch: Redd grönsakssoppa, hembakat bröd och grönsaker
Mellanmål: Potatisbullar med lingonsylt
Kristihimmelfärdsdag
Frukost: Smörgås med kokt ägg, kaviar, makrill, pålägg och grönsak
Lunch: Kockens val
Mellanmål: Smörgås med pålägg
Till lunch serveras det dagligen en salladsbuffé, hårt bröd, mjölk och vatten. Med reservation för förändringar i menyn. Alla förskolor utesluter nötter, mandel, sesam i maten som serveras.