Färentuna skola
Vecka 17
Indisk Dhaal med blomkål och champinjoner serveras med basmatiris
Fiskgratäng med vitvinssås samt kokt potatis
Omelett med svampstuvning och ruccula
Köttbullar med gräddsås, pressgurka och rårörda lingon samt kokt potatis
Vegobullar med samma tillbehör
Frukostkorv serveras med klyftpotatis, rostadlök, senap och ketchup
Vegokorv med pepparrotskräm
Kyckling "Italiano" med tomatsås och pasta penne
Quornfilé med tomat och basilika
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 32% av våra inköp i skolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött som kommer från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 44% av våra inköp i förskolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat