Ektorpskolan
Vecka 16
Pastagratäng med kyckling och tomat
Veg: Pastagratäng med zucchini och tomat
Kalkonrisotto med vitlök och champinjoner
Veg: Grönsaksrisotto med vitlök och champinjoner
Stekt fisk med kallröra och potatis
Veg: Wokgrönsaker med jasminris
Spenatsoppa med ägghalva och hembakat bröd med ost och soltorkadtomat-crème
Veg: Spenatsoppa
Chili con carne med ris
Veg: Chili sin carne med ris
Till varje måltid serveras en salladsbuffé med minst 6 sorters grönsaker efter säsong. Registrerade av KRAV-certifierade livsmedel: Mjölk, Filmjölk, Naturell yoghurt, Havregryn, Vetemjöl, Rapsolja, Kidneybönor, Kikärtor, Ris, Rödbetor, Smörgåsgurka, Vitkål, Frysta ärtor, Fryst purjolök, Fryst broccoli och Fryst hackad gul lök.