Ängabo förskola
Vecka 24
Frukost:Havregrynsgröt med äppelmos serveras med mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt: Kyckling Tikka Masala, bulgur och rostade varm grönsak
Mellanmål: Filmjölk, musli, mjölk sylt, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak och frukt
Frukost:Yoghurt serveras med flingor/müsli samt sylt, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt: Cevapcici med mild tomatsås samt ris
Mellanmål: Mjölk, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak och frukt
Frukost:Mannagrynsgröt med äppelmos serveras med mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt: Hamburgare med bröd, ost, dressing, sallad, tomat, gurka, ketchup, senap och klyftpotatis
g
Mellanmål: Yoghurt, mjölk, sylt, flingor, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak, frukt
Lovdag
Frukost:Grahamsgröt serveras med äppelmos mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt: Fiskfilé med persilje- lök- och ströbrödstäcke med potatis och ärter
Mellanmål: Mjölk, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak och frukt
All pasta, kyckling och köttfärs som serveras är svensk. Potatisen är närproducerad och kommer från Svartemaden. Varje dag serveras även hårt bröd, bordsmargarin, sallad, grönsaker, mjölk och vatten.